Boldi sõidujagamisteenust kasutatakse kõige enam reede ja laupäeva õhtuti ning kõige populaarsem pealevõtu- ja sihtkoht on Tallinna lennujaam. Ka teistes linnades on raudtee- ja bussijaamad kõige sagedamini külastatud kohad.

Aktiivseim Boldi sõidujagamisteenuse kasutaja tegi aastas 1290 sõitu ehk sõitis vähemalt kolm korda päevas. Samas näiteks Lätis kasutas üks klient teenust 3106 korda aastas. Eestis läbis kõige aktiivsem kasutaja sõidujagamisteenuse abil 8880 kilomeetrit, teatas ettevõte.

Kõige enam sõite elektriliste tõukeratastega tegi üks 1196 korda ja üks klient läbis aastas kokku 2900 kilomeetrit tõukerattal. Kui keskmiselt läbitakse elektrilise tõukerattaga 2–3 kilomeetrit, oli kõige pikem sõit 32 kilomeetri pikkune. Kõige populaarsem sihtkoht sõitude lõpetamiseks on Kristiine Keskus. Populaarseimad tõukerataste laenutamise päevad olid suurürituste ajal, nagu laulu- ja tantsupidu või The Weekndi kontsert.

Bolt Drive’i ehk autojagamisteenuse on eestimaalased väga hästi omaks võtnud ja on Boldi globaalse edetabeli liidrid. Kokku läbiti Eestis kümneid miljoneid kilomeetreid. Üks klient tegi sel aastal Bolt Drive’iga 898 sõitu ja ühe kliendi kõige pikem sõit oli 2033 kilomeetrit. Keskmiselt sõidetakse Bolt Drive’i autoga 12 kilomeetrit ühe sõidu kohta.

Bolt Foodi kliendid on kõige aktiivsemad laupäeva õhtuti. Lojaalseim Bolt Foodi kasutaja tegi sel aastal 502 tellimust ehk tellis süüa rohkem kui kord päevas. Aasta kalleim tellimus rakendusest oli 523 eurot ja eestimaalaste lemmikroog on juustuburger.

Eestlaste igapäevas on leidnud koha ka toidukaupade kojutoomise võimalus ehk Bolt Market. Banaanid on vaieldamatult eestlaste lemmiktoode. Üks klient tellis endale toidukaupu sel aastal 345 korda ja kõige suurem ostukorvi väärtus oli 523 eurot.

Jaga
Exit mobile version