Eestlaste klubi kaotas võõrustajate vastu avapoolaja 48:57, kuid suutis kolmandal veerandajal mängu tagasi tulla ja initsiatiivi haarata. Olgu öeldud, et viimase veerandi alguses jäi Palencia peatreenerita, kui Luis Guil saadeti teise tehnilise vea tõttu väljaku äärest minema.

Baskonia särgis säras Markus Howard, kes tõi peaaegu 37 minutiga 36 punkti, tabades 15 kaugviskest kaheksa. Väga heas hoos oli ka Tadas Sedekerskis, kes mängib Chima Moneke vigastuse tõttu väga suuri minuteid ning leedulane kogus eile hilisõhtul 23 silma ja 12 lauapalli.

Kotsar alustas algviisikus ja veetis platsil 17 minutit ja kolm sekundit. Ta viskas ühe punkti ja hankis ühe lauapalli, eksides väljakult mõlemal viskel. Raieste arvele jäi kaks punkti, mängu aega sai ta kolm sekundit alla seitsme minuti.

Kolm vooru enne põhihooaja lõppu on Baskonia tabelis kaheksas ehk pääseks viimasena play-off’i. Ühe mängu vähem pidanud Manresal on aga samuti 17 võitu ehk praegu on kõik kaardid nende käes.

Zunder Palencia - Baskonia (94-101) RESUMEN | Liga Endesa 2023-24

Eile oli Euroopa tugevaimas rahvusliigas võistlustules ka Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao. Nemad kaotasid 68:81 Gironale, Kullamäe võttis väljakult 16 viset, tabas neist viis ja tõi oma meeskonna resultatiivseimana 14 punkti.

Jaga
Exit mobile version