Tulistamine toimus Kanada aja järgi kell kaks öösel ning juhtunut on asunud uurima Toronto politsei. «Me oleme Drake’i tiimiga kontaktis ja nad teevad meiega koostööd,» selgitas uurija Paul Krawcyk. Politsei uurib tema sõnul parajasti videot, millele tulistamine peale jäi, kuid kehva videokvaliteedi pärast ei taheta salvestise sisu kohta rohkem detailset informatsiooni jagada. 

Toronto linnapea Olivia Chow ütles, et politsei on talle juhtunut kirjeldanud, kuid ka linnapea ei tahtnud rohkem detaile jagada. «Mitte mingisugune tulistamine ei ole siin linnas teretulnud. Loodan, et politsei leiab seaduserikkujad ja arreteerib nad,» kommenteeris linnapea. Tulistamise käigus mitu kuulihaava saanud turvamees on praegu raskes seisus. Üks kuul tabas teda rindu.

Kendrick Lamar ja Drake. Foto: AP Photo / Scanpix

Drake peab praegu läbi laulutekstide sõnasõda Ameerika räppar Kendrick Lamariga, mis on muutunud äärmiselt isiklikuks. Oma uusimas laulus «Not Like Us» süüdistab Lamar Drake’i alaealistega suhtes olemises ning vihjab, et Drake’il on salajane sohilaps. Ühtlasi näib Lamar vihjavat, et Drake aitab varjata mitut seksuaalkurjategijat. Laulus «The Heart Part 6» eitab Drake kõiki süüdistusi ning kinnitab, et sellised väited tekitavad temas vastikust. Politseil pole hetkel alust arvata, et kahe räppari vägikaikavedu viis Drake’i kodus toimunud tulistamiseni.

Kendrick Lamar - Not Like Us (Lyrics) (Drake Diss)

Jaga
Exit mobile version