McDonald’s restorani investeeringud töötajate heaolusse, toetavasse töökeskkonda restoranides ja töötajate professionaalsesse arengusse ulatuvad 2024. aastal Eestis ligi poole miljoni euroni ja Baltikumis kokku 1,65 miljoni euroni. Panustatakse restoranide ja kontorimeeskondade haridus- ja koolitusprogrammidesse, heaolu edendamisesse vabatahtlike tegevuste ja spordiürituste kaudu ning töötajate tunnustamise algatustesse.

«Töötajatest hoolimine on meile loomulik. Olles üks juhtivaid tööandjaid toitlustussektoris ja andes Eestis tööd 670 inimesele keskendub McDonald’s pidevalt meeskonnale. Tugevdame töötajate eest hoolitsemist, suurendame investeeringuid töötajate heaolusse ja vaatame igal aastal üle boonuseid. Lisaks igapäevasele toetusele osales eelmisel aastal Eestis 110 töötajat erinevates ettevõttesisestes arenguprogrammides. 2024. aastal plaanime veelgi oma tegevust ja investeeringuid inimeste toetamiseks tugevdada. Meie eesmärk on olla Eestis tuntud ettevõttena, kes tõesti hoolib töötajatest,» rääkis McDonald’s Baltikumi personali- ja koolitusdirektor Anastasija Zubov.

Üks osa töötajatest hoolimisel on ka pidevad investeeringud palgafondi. Aastatel 2023 ja 2024 kokku on McDonald’s kokku tõstnud Eestis töötajate palka keskmiselt 16 protsenti.

McDonald’s restoranil on tulemuspalga süsteem, et vastata töötajate tänastele ootustele. See hõlmab rahalisi preemiaid, eripakkumisi, toetust eriliste eluliste sündmuste puhul, nagu lapse sünd või abiellumine ja muid hüvitisi. Lisaks töötab McDonald’s välja ettevõttesiseseid programme ja tegevusi, mis loovad restoranide meeskondades toetava õhkkonna. Muidugi pakub McDonald’s paindlikku töögraafikut, mis võimaldab inimestel hõlpsasti ühendada tööd muude tegevustega.

«Meil on hea meel, et meie tegevust märgatakse ja hinnatakse Eesti meeskonna poolt. 76 protsenti Eesti töötajatest hindab ettevõtet positiivseks ja meeldivaks töökohaks,» kinnitab Anastasija Zubov.

McDonald’si Eesti restorane külastas eelmisel aastal peaaegu kaheksa miljonit külalist.

Premier Capital

Premier Capital plc on McDonald’s arenduslitsentsi omanik Eestis, Kreekas, Lätis, Leedus, Maltal ja Rumeenias. Nendes riikides tegutseb 185 restorani, sealhulgas McDrive, McDelivery ja McCafé ning töötab 10 000 inimest. Igal aastal tehakse neil kuuel turul üle 77 miljoni tehingu.

Premier Capital on McDonald’s äriettevõte Hili Ventures’is, mis tegutseb 10 riigis Euroopas ja Põhja-Aafrikas toitlustuse jaemüügi, kinnisvara ja tehnoloogia valdkonnas ning mille meeskond koosneb enam kui 11 000 inimest. 

Jaga
Exit mobile version