Korraldajad loodavad Eesti kergejõustiku tippudest näha Jõhvis võistlemas sprinterid Karl Erik Nazarovit, Henri Saia, Õilme Võrot, Ann Marii Kivikast, Miia Otti ja teatenaiskonda, samuti tõkkejooksjaid Diana Suumanni, Kreete Verlinit, Anna Maria Millendit ning Keiso Pedriksit, kõrgushüppajaid Elisabeth Pihelat, Karmen Bruusi ja Valeria Smirnovat, vasaraheitjaid Adam Kellyt, Kati Ojalood ja Anna Maria Orelit, kaugushüppajaid Liisa-Maria Lustit ja Hans-Christian Hausenbergi, keskmaajooksjaid Uku Renek Kronbergsi, Deniss Salmijanovit ja Helin Meierit, kuulitõukajat Jander Heili, kettaheitjat Priidu Niitu.

«Usun, et enamik nimetatuist on terved, Jõhvis kohal ja heas vormis. Korraldajad annavad endast parima, et võistluspäeval oleksid head ilmastikuolud ning täismaja omasid toetamas,» on võistlusõhtu korraldaja optimistlik.

Publiku üheks tõmbenumbriks kujuneb eeldatavalt taas meeste kettaheide, sest Jõhvis osalemise on kinnitanud olümpiavõitja ja maailmameister Daniel Stahl Rootsist ning eksmaailmameister Kristjan Čeh Sloveeniast. «Ei saa välistada võimalust, et teiste staaridega liitub ka äsja maailmarekordi (74.35) püstitanud leedulane Mykolas Alekna. Kuna eelmisel aastal tehti Jõhvis hooaja parim tulemus, siis on siinne võistluspaik kettameeste seas legendaarne. Ootused on mõistagi kõrged ja välistada ei saa ühtegi stsenaariumit, ka mitte maailmarekordit,» jätab Lilliallik kergejõustikusõpradele unistamisruumi.

Jõhvi kergejõustikuõhtu stardinimekiri selgub 17. mail pärast eelregistreerimise tähtaja saabumist.

Jaga
Exit mobile version