Sport.tv3.ee-le kostis endine mängumees, et sai praeguse peatreeneri Thomas Häberli lahkumisest teada sel esmaspäeval. «Nägin, et minu teeneid tulevikus ei vajata. Ma sain aru, et nii Eesti Jalgpalli Liit (EJL) kui ka koondis liiguvad ühes suunas ja ühte nägu ja me liigume 20 aastat tagasi sinna, kust me alustasime. Kui minu teeneid ei vajata, siis targem oli astuda kõrvale ja näidata sellega välja, et mina sain ka midagi otsustada.

Kahjuks liigub EJLi juhtimissüsteem ühte rada ja minul polnud võimalik selles rohkem kaasa rääkida. Tänu sellele otsustasin kogu saadud tulu annetada heategevuseks.»

Lindpere loobumise kohta küsiti tänasel jalgpalliliidu pressikonverentsil alaliidu juhilt Aivar Pohlakult. Ta vastas: «Arvan, et Joel oli pettunud selles, et ta ei saanud aasta lõpuni tööd teha koondise juures, nagu ta oli planeerinud.»

Meeste koondis kohtub 4. juunil Luzernis toimuval maavõistlusel Šveitsi koondisega, kus meie mehi juhendab veel Häberli. Neli päeva hiljem, 8. juunil toimub A. Le Coq Arenal Balti turniiri poolfinaal Fääri saarte vastu, mis on Henni debüütmänguks Eesti peatreenerina.

Jaga
Exit mobile version