Väidetavalt kuritarvitas too treener alaealisi kuue aasta jooksul (2015-2021). Talle on seatud keeld läheneda kannatanutele lähemale kui 1 kilomeeter. Samuti nõuab prokurör lisaks ülipikale vanglakaristusele kannatanutele rahalise kompensatsiooni (igaühele 9000 kuni 24 000 eurot) maksmist, teatas väljaanne Diario de Mallorca.

Kohtudokumentidega tutvunud väljaande Europa Press teatel on süüdistatava näol tegemist 28-aastase mehega. Teda süüdistatakse neljas seksuaalse kuritarvitamise ja kahes vägistamisjuhtumis. 2021. aastal peeti ta ajutiselt kinni.

Kuritarvitamised algasid ajal, mil mõni kannatanu oli kõigest 9-aastane. Süüdistatav treener nii käis ise laste kodudes kui ka kutsus noid enda koju, samuti osales laste pidudel.

Treener masturbeeris alaealiste ees, näitas neile pornograafilisi materjale ja ka nõudis, et teda rahuldataks. Samuti toimus ebasündsaid puudutusi autosõitude ajal, kui treener oli roolis ja keegi kannatanutest kaasreisijaks.

Süüdistatav püüdis kannatanutele selgitada, et tegemist okn normaalsete asjadega sõprade vahel. Kui keegi keeldus midagi kaasa tegemast, keelas treener kannatanul korvpallisaali sisenemise ja kritiseeris toda võistkonna ees avalikult.

Jaga
Exit mobile version