Pärnu Sadam oli oma veerandfinaalseeria otsustavas, viiendas kohtumises 87:67 üle Keila Coolbetist, edenedes nõnda mängudega 3:2 nelja parema sekka. 

Koduväljakul tassisid pärnakaid Menno Dijkstra 20 ja Siim-Markus Post 19 punktiga, Brandon Cole Alston ja Troy Barnies toetasid neid omalt poolt 15 silmaga. 

Keila resultatiivseim oli Ihor Serhejev 17 punktiga, kahekohalise arvuni jõudsid veel Kristen Kasemets (13), Karlis Zunda (13) ja Kevin Anthony Johnson (12). 

Paralleelselt Raplas toimunud kohtumises suutis Avis Utilitas mängudega 1:2 kaotusseisus ehk selg vastu seina olukorras olla üle TalTech/Optibetist. Neljandas mängus olid nende võidunumbrid 80:74. 

Rapla resultatiivseim oli Eric Lorenzo Hunter 26 punktiga, Martin Paasoja toetas teda 16, Malik Xavier Pope 15 ja Obrad Tomic 13 silmaga. TalTechi leeris viskasid Kasper Suurorg ja Rasmus Andre vastavalt 21 ja 20 punkti. 

Rapla ja TelTechi otsustav, viies kohtumine toimub pühapäeval pealinnas. Mängu võitja kohtub poolfinaalis Kalev/Cramoga, teises seerias lähevad omavahel vastamisi Tartu Ülikool Maks&Moorits ja Pärnu Sadam.  

Jaga
Exit mobile version