Tänavu korvpalli Eesti meistriliiga veerandfinaalis Pärnu Sadamaga tulise heitluse pidanud, ent lõpuks mängudega 2:3 alla vandunud Keila Coolbeti igapäevases toimimises ei muutu midagi, kinnitati teates.

«Kahel esimesel hooajal meeskonda vedanud Keila Basket jätkab senist tööd. Sõlmisime meistriliiga koha kasutamises kolmeks aastaks lepingu MTÜ Pirita Palliklubiga, kes on opereerinud rohkem kui 20 aastat meistriliigas võistkondi BC Pirita ja Tallinna Kalev, ent otsustas teha meistriliiga tasemel tegutsemises pausi. Selle perioodi lõpuks peaksime oma duubelmeeskonnaga tõusma teisest liigast meistriliigasse,» seisis teates.

Postitusest sai teada, et järgmiseks hooajaks on juba sõlmitud kokkulepped Keila linna ja mitme suurema toetajaga, nimisponsorina jätkab Coolbet. Samuti on alustatud uueks hooajaks lepingute sõlmimist mängijatega.

«Keila Basketi duubelmeeskonna registreerime 2. liigasse ning meie lähim järelkasv mängib Eesti U19 meistrivõistlustel. Avame ka nooremate treeningugrupid.

Keila Korvpallikooliga lõpetame lepingu seoses erimeelsustega ning meiepoolse sooviga asetada rõhk kohalikus noorte korvpallis kvaliteedi tõusule, mis omakorda tagaks piisava oma mängijate pealekasvu meistriliiga meeskonnale.

Korvpallisõprade jaoks ei muutu midagi. Alates sügisest on Keila Tervisekeskuses taas võimalik kaasa elada meistriliiga tasemel tuttavatest mängijatest koosneva Keila Coolbeti meeskonna heitlustele,» kirjutati Facebookis.

Käimasoleva hooaja alguses toimus avalikkuse ees vägikaikavedu, kus korvpallikooli juhatuse liige Tarmo Hein viitas, et Peep Pahvile kuuluvas Keila Basketis pole rahadega heaperemehelikult ümber käidud.

Pärast läbirääkimisi saavutati kokkulepe ning kuigi hooaja avamängus Viimsiga ei saanud Pahv peatreenerina osaleda, oli ta järgmisteks matšideks tagasi tiimi juures.

Jaga
Exit mobile version