St. Pauli alistas nimelt Saksamaa esiliiga 31. voorus koduväljakul 1:0 Rostocki Hansa, tänu millele tõusis tabelis esimeseks. 

Kohtumise ainsa tabamuse eest hoolitses võistkonna kapten Jackson Irvine, kes suunas 52. minutil peaga võrku Marcel Harteli antud nurgalöögi. 

St.Pauli Takes The Lead In The Table! | St. Pauli - Rostock 1-0 | Highlights | MD31 - Bundesliga 2

Ühtlasi leiab St. Pauli ennast nüüd väga heast olukorrast, et uueks hooajaks Bundesligasse tõusta. Neil on 31 kohtumisega kirjas 63 punkti, millega hoitakse hetkel liidrikohta, Kiel jääb maha kahe ja Düsseldorfi Fortuna kaheksa punktiga. Mõlemal, tõsi, on üks mäng vähem peetud. 

Sellest hoolimata on St. Pauli ülestõus suuresti nende kätes: kui klubi võidab järele jäänud kolmest liigamängust vähemalt kaks, teenitakse otsepääs Saksamaa jalgpalli kõrgliigasse. Otse Bundesligasse tõuseb esiliiga kaks paremat, kolmandat ootaksid ees üleminekumängud.

Järgmisena astub St. Pauli vastu liigatabelis neljandat kohta hoidvale linnarivaal Hamburgile. Kahes viimases voorus on nende vastasteks aga Osnabrück ja Wiesbadeni Wehen, kes on hetkeseisuga vastavalt viimasel, 18. ja 15. positsioonil.

Mets on St. Paulis olnud tänavu kindel põhimees, olles 31 võimalikust kohtumisest 29 alustanud põhikoosseisus. Ainsad puudumised on tulenenud punasest kaardist.

Jaga
Exit mobile version