Baskonia viimane kohtumine tiitlikaitsjaga lõppes äsja, kui eestlaste tiim jäi Hispaania kuninglikule klubile koduväljakul alla 102:98. Samas tuleb Duško Ivanovići hoolealuseid tunnustada, kuna tegemist oli nende parima mänguga selles seerias ning Reali elu oli kõike muud kui lihtne.

Vigastatud põhimehe Chima Moneketa tegutsenud Baskonia hoidis pidevalt initsiatiivi ja pääses kolmandal veerandajal parimal juhul kümne punktiga ette. Nende 70:60 eduseisust tegi Real aga 15:3 spurdi ja sai mängu tagasi. 

Euroliiga valitsev meister tuli kaotusseisust välja haaras lõpuks initsiatiivi eeskätt tänu oma mängujuhtidele. Facundo Campazzo vedas nad 60:70 seisust välja, Sergio Rodriguezi suurepärased söödud tekitasid neljandal veerandil aga väga palju vabu viskekohti, kust Real suurt ei eksinud. Ja kui Rodriguez läks puhkama, võttis Campazzo satsi taas enda õlule ja vedas nad üle finišijoone.

Baskonia viskekahur Markus Howard tõi üleplatsimehena 29 punkti, Codi Miller-McIntyre lisas 17 silma, 11 korvisöötu ja seitse lauapalli. Reali parimana viskas Guerschon Yabusele 23 punkti.

Kotsar sai mängida 12 minutit ning viskas selle ajaga kaks punkti ja võttis kolm lauapalli. Raiestele kogunes mänguaega kolm minutit, mille jooksul tegi kolm viga ja hankis ühe lauapalli.

Jaga
Exit mobile version