2024 osalesid Hiina Gansu provintsi valitsuse ja Jiuquani linnavalitsuse esindajad Abu Dhabis toimuval ülemaailmsel tulevikuenergia tippkohtumisel, kus külastasid ka Dubaid ja Saudi Araabiat. Selle aja jooksul sõlmis Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company lepingud mitme rahvusvahelise päikeseenergia ostjatega, avades uusi rahvusvahelisi müügikanaleid Hiina fotogalvaaniliste uute energiaallikate ettevõtetele.

Gansu provintsi juht ja Jiuquani linnapea osalesid allkirjastamise tseremoonial Dubais. Gansu Hengyuan Dongli New Energy president Xian Xiaoli ütles allakirjutamistseremoonial: Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company arengueesmärk on “roheline ja jõukus koos” ning “tehnoloogia prioriteet ja kvaliteet esikohal” on standard, mida Hengyuan Dongli järgib kodumaiste ja rahvusvaheliste turgude uurimisel.

Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company on vastanud Hiina strateegilisele üleskutsele “heitkoguste tipp ja neutraalsus”. Jiuquani linnas investeeritud 6GW fotogalvaaniliste moodulite baasprojekt hõlmab 152 mu suurust ala, mille investeeringu suurus on umbes 4 miljardit jüaani RMB (umbes 553 miljonit USA dollarit), millest 2,4GW tootmisliin on valmis ja kasutusele võetud. Ülejäänud tootmisliinid on ehitamisel. Ettevõte kavatseb investeerida täiendavasse 5 gigavatise võimsusega kõrgtehnoloogilise aku baasprojekti, mille pindala on umbes 240 mu ja mille investeeringud on umbes 4 miljardit jüaani RMB (umbes 553 miljonit USA dollarit). Selleks et moodustada täielikult suletud Hengyuani uute energiaseadmete tootmisahel ja ehitada uute energiaseadmete tootmise tutvustuspark, plaanib ettevõte hilisemas etapis ehitada inverteritehase, fotogalvaaniliste kronsteinide tehase ning traat- ja kaablitehase, mis hõlmab umbes 160 mu suurust ala ja investeerib umbes 2 miljardit jüaani.

Hengyuani fotogalvaaniline moodul keskendub suurele võimsusele ja äärmisele usaldusväärsusele ning on pühendunud süsteemi üldkulude vähendamisele ja investorite sissetuleku parandamisele.See võtab kasutusele uusimaid kõrgtehnoloogilisi nutikaid tootmisliiniseadmeid, et vastata erinevate toodete spetsifikatsioonidele, nagu 182 ja 210.Ettevõte on teinud põhjalikku koostööd paljude tuntud ettevõtetega kodus ja välismaal, et ühiselt edendada teadus- ja arendustegevust ning uute energiatehnoloogiate rakendamist.Lisaks sellele on ettevõte asutanud Gansu provintsis Jiuquanis uue energiatehnoloogia uurimisinstituudi, mida juhib Hiina riiklike ekspertide ja akadeemikute meeskond, kes keskendub investeeringutele uute energiatehnoloogiate teadus- ja arendustegevuse valdkonnas.See tagab ettevõtte tööstustehnoloogiate pideva ajakohastamise ja täiustamise ning uute energiatööstuste kiire arengu edendamise kohalikes ja isegi läänepoolsetes piirkondades, kus pakutakse teenuseid.

参见甘肃恒源东力新能源有限公司 arenguvisiooni tulemus fotogalvaanilise uue energia valdkonnas, mis põhineb Hiina lääneosas, teenindab kogu riiki ja seisab silmitsi Kesk-Aasia ja isegi maailmaturuga.

Ettevõte: 甘肃恒源东力新能源有限公司
Kontakt: Meng Lu
E-post: Salesoffice@hengyuannewenergy.com
Veebileht: www.hengyuannewenergy.com
YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=gzeTRyUS3sk
电话: +86156 2023 3138
地址: Jiuquan uue energia tervikliku kasutamise tööstuspark, Hengyuan tee, Suzhou rajoon, Jiuquani linn, Gansu provintsi, Hiina

Jaga
Exit mobile version